IMCN Pinkster Rally

Datum evenement:

17 mei, 2024

Tijd evenement:

12:00

Locatie evenement:

De Pinksterrally 2024 vindt plaats in de provincie Zeeland. We zijn door clublid Arjan Duijnkerke en zijn vriendin Mireille uitgenodigd om bij hen in Oudelande te komen kamperen. Een klein gezelschap heeft tijdens de 12-provinciënrit in 2023 al mogen genieten van hun gastvrijheid. We zijn dan ook heel erg blij dat we dit jaar met onze leden welkom zijn voor de Pinksterrally.
Het kamperen zal plaatsvinden op het veld achter het huis waar voldoende ruimte is voor caravan, camper of tent. Het gezellig samenzijn vindt buiten of in een tent plaats, afhankelijk van het weer. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind.

Op vrijdag is er vanaf 15:30 uur een korte rit gepland, op zaterdag en zondag zijn er langere ritten.

Op zaterdagavond worden we verrast met een optreden van ‘The Band’! De drank wordt – inclusief tapbier – door de organisatie zelf verzorgd, waarvoor consumpties tegen een schappelijke prijs worden verkocht.

Net zoals in 2023 moet je minimaal 2 overnachtingen boeken en kun je meer overnachtingen aangeven op het inschrijfformulier. Verder is er een mogelijkheid om je aan te melden voor een
gezamenlijk ontbijt op zaterdag, zondag en/of maandag en het avondeten op vrijdag, zaterdag en/of zondag. Het avondeten zal ook door de organisatie zelf worden verzorgd. Op het inschrijfformulier kun je lezen wat voor lekkers men voor ons in petto heeft en kun je je eigen keuze kenbaar maken. We vragen je om zo veel mogelijk je eigen stoel mee te nemen. Kom je rijdend met de motor, dan is dat misschien wat lastiger. Geef het aan op het formulier, dan zorgen wij voor enkele extra stoelen. Breng ook allemaal je eigen bord, beker en bestek mee, zodat we zo min mogelijk afval krijgen. Als we samen voor de afwas zorgen, is de klus zo geklaard. En het is nog eens supergezellig ook, dat is vorig jaar zeker gebleken!

De rally begint op vrijdag, maar je mag op donderdag vanaf 12.00 uur al binnen komen rollen. Dan betaal je 1 nachtje extra. Pinkstermaandag is de uiterste vertrekdag. We hopen wel dat er zoveel mogelijk meegeholpen wordt met opruimen, zodat we de kampeerplek weer netjes achter kunnen laten. Maar ik verwacht dat dat geen enkel probleem zal zijn.

Omdat de gastheren en -vrouwen er een heel speciaal weekend van willen maken, is het voor de organisatie wel belangrijk om vooraf te weten hoeveel deelnemers er zullen zijn. Om die reden is een voorinschrijving voor onze Indian Pinksterrally verplicht, uw inschrijving moet daarom UITERLIJK woensdag 1 mei 2024 door Jacqueline ontvangen zijn. Ook de betaling aan de clubkas moet woensdag 1 mei binnen zijn om uw aanmelding definitief te maken.

Inschrijven kan hier onder via de website of door dit formulier in te vullen (ook vindbaar in de Smoke).

Alle communicatie verloopt via Jacqueline, dus zijn er nog vragen, stuur dan een mail naar jacqueline.smeulders@outlook.com of bel 06-33704623 (overdag minder bereikbaar).
Graag tot ziens in Oudelande namens Arjan, Mireille, Fred en Jacqueline.

Sorry, this event is expired and no longer available.
Totaal aantal plaatsen: 150 (123 Left:)
  • Everingseweg 8
  • Oudelande
  • Zeeland
  • 4436AA
  • Netherlands

Event Details

  • 17 mei, 2024 12:00   -   20 mei, 2024 12:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda