Bereikbaarheid website en bestuur

Hallo Indianen,

Al een hele tijd zijn er vragen waar iedereen met zijn verhalen, foto’s, bijdragen en video’s enzovoorts naar toe moeten. De nieuwe website loopt al een tijdje, onze Facebookpagina krijgt vele likes maar het is allemaal maar moeilijk te bereiken.

Om dit beter voor iedereen bereikbaar te maken staan 2 dingen bovenaan: alle bijdragen moeten Indian-gerelateerd zijn en het moet bij de juiste mensen terecht komen. Dat lijkt simpel maar door de toegenomen bereikbaarheid via email en internet is dat toch nog een hele klus.

Onze Facebookpagina trekt wereldwijd de aandacht vanwege de foto’s die er op komen maar niet van de foto’s en video’s van onze evenementen. Regelmatig kwam ook de vraag hoe deze foto’s op onze Facebookpagina te krijgen. We willen hier verandering in brengen door onze Facebookpagina open te gaan stellen zodat iedereen zijn Indian-bijdrage er op kan zetten en elkaars ervaringen en kennis te delen. Een post met de spelregels hiervoor zal bovenaan komen te staan.

Daarom hebben we een lijst van de belangrijkste e-mailadressen opgesteld en wat waar naar toe moet, bekijk de lijst via de onderstaande knop.

[custom_button text=”Bereikbaarheid website en bestuur” title=”Bereikbaarheid website en bestuur” url=”https://www.indian.nl/contact/bereikbaarheid-website-en-bestuur/” size=”large” bg_color=”#670000″ text_color=”#FFFFFF” align=”center”]

Met vriendelijke groeten,

Helmut Wieggers, secretaris.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.