SGF International Meeting 2015

Silent Grey Fellows International Meeting 2015

SGF International Meeting 2015
Datum: 5-7 juni 2015

Beste Indian Motorcycle Club,

Met gepaste trots nodigen wij alle leden van jullie vereniging met motoren van voor 1966 uit om deel te nemen aan ons internationale treffen op 5, 6 en 7 juni 2015 op camping de Ponderosa te Ulicoten. In de voorgaande jaren heeft onze vereniging een goede reputatie opgebouwd met gezellige treffens en leuke activiteiten. Gewoonlijk zijn er zo’n 100 liefhebbers van oude motoren. Camping de Ponderosa is mooi gelegen, de kampeerlocatie is van alle gemakken en goed sanitair voorzien en er is een restaurant op het terrein aanwezig. Ook hebben wij een slaaptent waar tegen een schijntje een luchtbed gehuurd kan worden. En er is ruimte voor het stallen van campers en motoren jonger dan 1966.

Jullie kunnen vrijdag 5 juni 2015 vanaf 12.00 uur op het terrein terecht. S’avonds serveren we aan lange tafels een maaltijd in zuidelijke sferen. Na het eten hebben we een kampvuur met een leuke band. Zaterdagmiddag organiseren de Fellows een toerrit door de omgeving met een bijzondere tussenstop en silly games. Zaterdagavond vieren we dat we de rit weer hebben overleefd en is er feest met live muziek. Zondag na het ontbijt ruimen wij de boel weer op.

Niet-Amerikaanse merken zijn uiteraard ook van harte welkom. Deze motoren kunnen met de rit meerijden mits ze van voor 1966 zijn en deze deelnemers zich vooraf melden bij renier.koenraadt (@) ziggo.nl. Via de organisatie van het treffen ontvangen ze dan een persoonlijke uitnodiging.

Deelname aan het treffen kost € 25 euro.
Wil je alleen de rit of alleen het feest meemaken, dan kost dat € 5.

En natuurlijk hebben wij nog meer verrassingen voor jullie in petto, zoals gezellige muziek, lekker eten en drank in overvloed. Het belooft dan ook één snel feest te worden. Het thema is niet voor niets: ‘Fast ‘n loud’.

Voor meer informatie over het treffen verwijs ik jullie graag naar de bovenstaande flyer.

Graag hoor ik of jullie van deze uitnodiging gebruik willen maken. Zo ja, zet het dan maar vast in jullie agenda.

Ronkende groet,
Renier Koenraadt

Meer Informatie op www.silentgrayfellows.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.